PH: Perfekta Halsband – en kampanj ingen bad om

Ibland får man ett uppdrag, kommer på en lysande idé och utför den. Ibland skippar man liksom den där biten med att få uppdraget. Här är en idé vi kom på, perfekt för lanseringen av allas vår favorit-reality: Paradise Hotel! Har du sett programmet kommer du snabbt förstå grejen.

Man skulle kunna tävla ut halsbanden, eller bara göra grymt snygga reklambilder med dem och slänga upp på affischer över hela Sverige. Man behöver inte ens skriva ut att det gäller Paradise Hotel, alla fans kommer fatta när man ser vad det står på halsbanden. Vi tänker stilrent: en bild på någon som bär halsbandet och sen datum för premiären.

Det finns mycket kul man skulle kunna göra. Men nu har vi ju inte fått något uppdrag att marknadsföra Paradise Hotel. Än. Man kan ju hoppas att detta når fram till beslutsfattare? Till dess kallar vi denna kollektion PH (för Perfekta Halsband förstås).

(okej, en kylskåpsmagnet slank med också)


Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2018 - pepp o'clock

  • Black Instagram Ikon